»
S
I
D
E
B
A
R
«
Boldog Új Évet
2009 12 30 premamoya

IMG_5093Közeleg a 2009-es év vége, ezért minden kedves segítőnknek és lelkes olvasónknak szeretnénk megköszönni támogatásukat és figyelmüket.

Tovább »

Élménybeszámoló
2009 12 26 premamoya

Az alábbi hangfelvételen a gyerekek lelkesen mesélik el Sríla Sivaráma Mahárádzsának a néhány nappal ezelőtti könyvosztási élményeiket. Tovább »

Téli örömök
2009 12 24 premamoya

DSCF3125A téli örömök közé nem csak a könyvosztás tartozik, hanem természetesen a jól megszokott szánkózás is.

Az iskola dombja hála Istennek kiválóan alkalmas az ilyen jellegű téli kedvtelések bemutatására.

A gyerekek szerint a globális felmelegedés azért is komoly probléma, mert emiatt egyre ritkább felénk is a hóesés, s így nem tudnak eleget szánkózni. 🙂

Tovább »

Lelki ajándékok
2009 12 21 premamoya

DSCF3227A Krisna-hívők egyik jellemzője, hogy igyekeznek átadni minél több embernek lelki üzenetünket. Ebből persze a gyerekek sem akarnak kimaradni, s már várták a kedvező alkalmat.

Tovább »

Elindult a kölcsönzés
2009 12 12 premamoya

PB160309A könyvtár állományának egy jelentős részét már sikerült a Szirén nevű számítógépes programmal feldolgozni, s ezzel együtt elindítottuk a kölcsönzés lehetőségét. Tovább »

Vigyázat, megjelent Mrigári!!!
2009 12 11 premamoya

Vigyázat!!!

Megjelent Mrigári a hírhedt vadász  (DVD-n:-)) és az elkövetkező napokban Magyarország teljes területén bárhol felbukkanhat!

Személyleírása a következő: Tovább »

Nálunk is járt a Télapó
2009 12 08 premamoya
A Télapó üzenete

A Télapó üzenete

December 5-én, szombaton a slóka-órán a betelt tábla “átlapozása” során rejtelmes szövegű üzenetre bukkant az osztály, ami az iskola díszletraktárában elrejtett névre szóló titkos iratokról szólt. Az aláírás szerint az üzenet a Télapótól származott. Tovább »

Gyerekrajzok
2009 12 07 premamoya
Rádhá és Krisna

Az Úr Krisna és Srímatí Rádhárání

Többek kérésére elindítunk egy várhatóan nagyon népszerű oldalt:-), amely az iskolánkba járó  gyerekek rajzait mutatja be.

Ezek a bűbájos rajzok a Krisna-tudat transzcendentális világába engednek bepillantani, mégpedig a gyerekek varázslatos látásmódján keresztül.

Aki meg szeretné tekinteni a többit csodálatos képet is, az  kattintson rá a  Gyerekrajzok-ra

Csodálatos ligetek
2009 12 02 premamoya

PB060308Ahogyan a lelki világban egy szempillantás alatt képes megnyilvánulni egy csodálatos kis liget Vrindávana szent porából, hogy az Úr Krisna kedvtelésének adjon helyszínt, úgy “nőtt ki  a földből” egyik napról a másikra egy ugyanilyen az iskolánk mellett. Tovább »

»  Substance: WordPress   »  Style: Ahren Ahimsa