DSCF5767A gyerekek is nagy izgalommal várták a Búcsú napjait. Ennek egyik oka, hogy ilyenkor ők is fellépnek a nagyszínpadon, a másik ok pedig az, hogy ilyenkor sok érdekes kaland (kisvasút, fagyi, stb. :-)) vár rájuk.

A gyerekek mindhárom nap nagy sikerrel mutatták be a Mrigári, a vadász című színdarabot. Többek véleménye szerint mostanra sokkal jobban elmélyedtek a szerepeikben, mint korábban.  A szombati napon pedig besegítettünk a budapesti ovisok színdarabjába is. A fellépések után jól esett egy kis fagyizás, kisvasút és a többi.

Nagy örömünkre sok-sok vendég látogatott el a Krisna-völgyi Búcsún az iskolánkba is.

A tornateremben rendeztük be a Földanya gyermekei vagyunk rajzpályázatunkra beérkezett 104 alkotásból álló kiállításunkat, ami nagyon tetszett mindenkinek. Többen úgy döntöttek, hogy haza is viszik az összes képet az erre az alkalomra kiadott CD-n.

A rajzpályázat eredményhirdetésére a 14 díjazott közül 9-en  tudtak személyesen eljönni, hogy átvegyék az ajándékaikat a nagyszínpadon. Nagy tapsot  és persze nagy ajándékcsomagot kapott minden ifjú művész. (A többieknek postai  úton juttatjuk el a nyereményeiket. ) A nyerteseink közül többen el is látogattak az iskolába, hogy megtekintsék a többiek rajzait is.Le is fényképeztük őket a rajzaikkal együtt.

A vasárnapi gyerekprogramunk kibővült, mivel ellátogatott az iskolába a híres Ollóvágta című könyv szerzője, Lengyák István. Rögtön a gyerekek kedvence lett, hiszen szélsebesen rajzolta és vágta ki ollójával nekik a legkülönfélébb éllatfigurákat papírból. Világcsúcsod állított fel, hiszen 8 óra alatt 1100 művészi állatfigura kelt életre a keze nyomán.

Leave a Comment