»
S
I
D
E
B
A
R
«
Nézzen be hozzánk!
2009 11 13 by premamoya

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2008. szeptemberétől kezdődően már nem csak a Krisna-völgyi Búcsú során, hanem egész évben folyamatosan fogadjuk a hozzánk érkező látogatókat.

DSCF0514

Tanáraink bemutatják Önnek az épület, a tanárok és a tananyag érdekességei mellett az itteni pedagógusok által kifejlesztett mesekönyveket, DVD-ket. Ezekből az elbűvölő kiadványokból adományok ellenében Önnek is szívesen adunk:)

Kérjük, látogasson meg minket az alábbi időpontokban:

Hétfőtől péntekig: 10.00-13.00 illetve 15.00-17.00

szombaton: 10.00-13.00

június közepétől augusztus végéig vasárnap: 10.00-13.00 illetve 15.00-17.00

Egyházi ünnepeink kapcsán a nyitva tartás szünetel.

1 hozzászólás  
Solticzky Zoltán writes:
március 17th, 2011 at 22:01

Háriból
Én azt szeretném megtudni, hogy a mikorrhiza gombafajok is ugyanúgy a tudatlanság körébe tartoznak, mint a szaprofita és a parazitagombák?
A gombák életmódjai
A korhadéklakó (szaprofitán) gombák közé tartozik a legtöbb gomba. Többségük a talaj bomló növényi anyagait fogyasztják. Ilyenek a csiperkék és az őzlábgombák. Az élősködő (parazita) gombák élő szervezeten vagy szervezetben élnek. A többségük növényeket károsít. Ide tartoznak lisztharmatgombák és taplók. A gyökérkapcsolt gombák (gyökérkapcsoltság=mikorrhiza) szimbiózist alkotnak növényekkel, többnyire fákkal. A fa előnye ebből, hogy gyökérfelületét megnövelte a gomba. A gomba előnye, hogy szerves anyagot kap a fától. A fenyő tinóru fenyőkkel él együtt, a szarvasgomba tölgyekkel.
A másik kérdésem az, hogy a gomba fogyasztása hátráltatja-e a lelki fejlődését? És ha csak termesztem gombát?
Tisztelettel Zoli

Hozzászólások

»  Substance: WordPress   »  Style: Ahren Ahimsa