»
S
I
D
E
B
A
R
«
Az új iskolaépület – 5. rész
2016 03 09 by premamoya
Az új iskolaépület

Az új iskolaépület

A legutóbbi híradásunk óta nagyon sok minden történt az új iskolaépület munkálatai kapcsán.

Venu-gīta prabhu csapata az extrém sportágak kategóriájába illő mutatvánnyal rukkolt elő, amikor a hideg idő ellenére megmászták az iskolaépület “hegycsúcsát” és feltelepítették a tetőre a napelemes rendszert. Azóta már ezt össze is kötötte a Krisna-völgyi saját áramrendszerrel, ami a templomépületet és néhány másik közintézményt kapcsol össze. Így napos idő esetén már most bedolgoznak az új iskolaépületünkön lévő napelemek az áramellátásunkba.

Elkezdődött a vizes helyiségekben a csempézés, valamint a járólap lerakása. Mostanra már csak a fugázás maradt és rövidesen jöhetnek a mosdókagylók, csaptelepek, stb.

Az ácsok előkészítették az épületet kecsesen körülölelő tetőszegély díszes faanyagát, ami most a tanteremben várja, hogy rövidesen felkerüljön a helyére.

A kazánház kéményei is gyarapodtak, és nemsokára megtörténik a víz- és a fűtésrendszer beüzemelése.

Ez idő alatt megérkezett a festő brigád és nekiálltak leglettelni a mennyezetet, valamint a falakat. Kezük nyomán először mindent fehér lett, majd néhány nap száradás után nekikezdtek a festésnek elsőként a lépcsőházi részben.

Mindeközben az asztalosok felvették a belső bútorzathoz (oltár, ruhás szekrények, könyvszekrények, stb.) szükséges méreteket és elkészítették a látványterveket.

 


1 hozzászólás  
Fodor István writes:
március 10th, 2016 at 12:02

Hát, ez jó hír!

Hozzászólások

»  Substance: WordPress   »  Style: Ahren Ahimsa