»
S
I
D
E
B
A
R
«
Cserép-család
2016 06 28 by premamoya
Cserép-család

Cserép-család

Beköltözött az ovinkba a Cserép-család!

Kedves Szülők!

Szeretném önöket megnyugtatni, hogy a Cserép-család beköltözése miatt gyermekeik továbbra is változatlanul tudják használni a Krisna-völgyi óvodát. Nem kell aggódniuk, mivel ez a család az udvaron kapott helyet. Mindössze arról van szó, hogy néhány héttel ezelőtt az önfenntartás jegyében komoly fejlesztésekbe kezdtünk. Mivel a gyerekek nagy része kiscsoportos, ezért elsőként egyenlőre még csak a cserépbe és a balkonládákba ültettünk virágokat és zöldborsót. Meghívtuk az ovi udvarába a Cserép-családot az alábbi módon.

  1. Két virágcserepet összeragasztottunk gipsszel, utána előrerajzoltuk a mintát.
  2. Teleraktuk földdel, és borsómagot vetettünk bele virágmaggal keverve.
  3. Utána következett a festék, hiszen már elég nehéz volt a virágtartónk ahhoz, hogy ne tudják fellökni a gyerekek. Mi temperával festettük, ami azt jelenti, hogy idővel le fog kopni róla a szín az eső hatására, de a célnak teljesen megfelelt.
  4. Mostanra már kinőtt  a Cserép-család haja is, és reggelente boldogan üdvözlik az oviba érkező gyerekeket a kerekes kút mellett.
Kedves szülők! Ezért javasoljuk önöknek is, hogy érdemes beköltöztetniük a Cserép-család többi tagját a saját udvarukba. 🙂

Hozzászólások

»  Substance: WordPress   »  Style: Ahren Ahimsa