»
S
I
D
E
B
A
R
«
Évzáró Suli-buli
2016 12 23 by premamoya
Suli-buli

Suli-buli

A téli szünet előtti utolsó tanítási napon egy vidám Suli-bulit tartottunk.

Először is több csapatra oszlottunk, hogy az egyes tevékenységekben minél  hatékonyabbak legyünk.. Az egyik csapat az oltárat díszítette fel a Śrīla Prabhupāda könyvosztó maratonnak megfelelően rengeteg könyvvel. Mivel a szentírás szavai isteni eredetűek, ezért ugyanolyan imádandó, mint maga az Úr. Nagyon szépre sikeredett így az oltár.

Egy másik lelkes csapat a lakoma elkészítésében segédkezett, hogy egy finom ebédet ajánljunk fel Kṛṣṇának és a kis könyvosztó csillagoknak. A többiek pedig gyönyörűen kitakarították és rendbe rakták mindkét épületet, hogy a lelki világ tisztaságát varázsolják ide. A legvégén összegyűlt mindenki és boldogan együtt énekeltünk, zenéltünk az Úr Kṛṣṇának.

Ezt követően került sor az egymás megajándékozására, amit a gyerekek már nagyon-nagyon vártak. Előzetesen minden fiú húzott egy nevet a fiúk közül és minden lány a lányok közül egy kalapból. Így mindenkinek meglepetés volt, hogy kitől fog ajándékot kapni. Elkezdtük a sort a fiúknál és amikor körbeértünk, akkor a lányoknál folytatódott. Így sok-sok nevetés és öröm közepette minden diák és tanár sorra került. Ezután egy finom lakomával zártuk a programot, miközben meghallgattuk, hogy milyen sikeres volt az idei könyvosztásunk és ezzel boldogan zártuk  az idei évet. 🙂


1 hozzászólás  
Tulasi Krisna dasi writes:
december 23rd, 2016 at 12:38

Nagyon tetszik,amit csináltok.S főleg,ha Krisna Mayi mataji vezette a főzést,akkor még nagyobb öröm lehetett Rádha Syamasundarnak.Govardhan Lal meg biztosan nagyon boldog,hogy ilyen sok kis lelkes katonája van,akik mindannyian szeretnének megmemnteni minden elesett élőlényt.

Hozzászólások

»  Substance: WordPress   »  Style: Ahren Ahimsa