Gyermeknapi ételosztás
Gyermeknapi ételosztás

A napokban az általános iskolásaink egy kis csapata gyermeknapi programon édességgel kedveskedett 250 sérült gyermeknek.

Meghívást kaptunk a kaposvári Bárczi Gusztáv Általános Iskolától, hogy a gyermeknapi programjukon vegyünk részt egy kis zenei bemutatóval és egy édességosztással. A műsor az iskola udvarán zajlott, melynek végén a gyerekeink egy tradicionális indiai hangszereket felvonultató kellemes hangvételű dalt adtak elő. Sikerült megénekeltetniük és még megtáncoltatni is az ottani diákokat. A végén az egyik kislány odajött Nisához és szeretetének kifejezéseként átölelte őt. Ennél nagyon köszönetet nem kaphattunk volna!

A gyermeknapi program utolsó része az étteremben lévő ételkóstoló volt. Az Ételt az életért somogyvámosi önkéntesei indiai darapudingot (halava) és limonádét készítettek, amit néhány kaposvári Krisna-hívő segített kiadagolni. A gyerekeink nagyon kedvesen és figyelmesen kiosztották a 250 sérült gyerek részére az italt és az édességet.

Örülünk, hogy részt vehettünk ezen a gyermeknapi programon és segíthettünk boldoggá tenni sok-sok nehéz sorsú gyermeket.

Leave a Comment