GYEREKOLDAL -Játékok

Az alábbi játékok egy hatalmas kívánságteljesítő fáról származnak, amely a lelki világból szállt alá. Ha ezeken kívül szeretnél még több hasonlót is megismerni, akkor látogasd meg ezt a fát, s meglátod, minden lelki vágyadat képes teljesíteni. Megadom a címét: www.iskcondesiretree.com

paletta
1. Fesd ki Krisnát!

Leírás: Vidd az ecsetet a palettához. A bal egérgomb segítségével tudsz egy adott színt kijelölni. Mozgasd az ecsetet a kifestendő részhez, és nyomd meg ismét a bal egérgombot.

1.1. Fesd ki Krisnát!

1.2. Fesd ki Krisnát!

1.3. Fesd ki Krisnát!

tilitoli
2. Képrendezés (tili-toli):

Leírás: Az egyik huncut tehénpásztorfiú összekeverte az alábbi kép egyes darabjait, s ráadásul egyet el is rejtett belőle. Ha rákattintasz az üres négyzet mellett álló képelemre, akkor át tudod tolni ezt annak helyére. Így egy kis ügyességgel helyreállíthatod a rendet, s akkor a hiányzó darabot is megkapod!

2.1. Krisna a vajtolvaj

2.2. Krisna és Balaráma

2.3. Gauránga

lótuszlábnyom
3. Lótuszláb-játék

Leírás: A lótusz szirmain elhelyezkedő ábrákat tedd vissza (a bal egérgomb segítségével) az Úr lótuszlábán a helyükre!

3.1. Krisna lótuszlába

3.2. Gauránga lótuszlába

Kellemes Krisna-tudatos időtöltést kívánunk! 🙂

6 Thoughts to “Gyerekoldal”

 1. Nagy Ottília

  Haribol!!!Minden dícsőséget Prabhupadanak és a bhaktáinak:))

  Örömmel olvastam a gyerekoldalról és tetszenek a játékok.Tervezitek hogy készítetek esetleg másfajta gyerekjátékokat is? Mondjuk ami nem számítógépes?Valahol lehet olvasni az iskola tantervéről? Nevelési programjáról részletesen?
  Gouranga :)))

  Ottília

 2. premamoya

  Örölünk, hogy tetszik a honlap.

  Tervezünk a közeljövőben olyan anyagokat feltölteni, amik mesék, vagy foglalkoztató füzetek lennének.
  Te milyenre gondoltál?

  Az iskola tantervét, oktatási programját azért nem raktuk fel eddig, mert azt gondoltuk, hogy az nem igazán érdekfeszítő. Úgy látszik nem így van:-)

 3. Holló Katalin

  Engem is érdekelne a tanterv és minden, ami az oktatásotokkal kapcsolatos.

 4. az igazi tudás nem megtanulható, könyvekből nem elolvasható…mert nem megfogalmazható, le nem írható…de mindenkinek megtapasztalható:-)szer-e-tettel…úgyhogy elég érezni, hogy a törekvés jó, az irány jó…a ped.program meg elvárásoknak való megfelelésként megfogalmazott felesleges iromány:-)tapasztalatból tud-OUM:-)

 5. AGATA

  Igen, tökéletesen egyetértek utóbbi véleménnyel: az igazi TUDÁS nem megtanulható, nem elolvasható….stb. Az csak VAN és tökéleletes. Gouranga

Comments are closed.