padmaHétfőn reggel a templomba mentünk, hogy a Haré Krisna mantrát énekelve imádkozzunk az Úrhoz a kéthetes újszülött, Padma szívműtétjének sikeréért.

Gaura Sakti prabhu (Krisna-völgy elnöke) kisbabájának, Padmának egy 8 órás szívműtéten kellett átesnie, mivel születésekor nagyér tranzpozíciót diagnosztizáltak nála. Az egész országban a Krisna-hívők imádkoztak, hogy az operáció során minden rendben menjen.

A műtét első percétől a gyermekeink kezdték a Krisna-völgyi templomban az éneklést, amihez a tanáraikon túl nagyon sokan csatlakoztak. Lelki tisztaságuk hangvibrációja töltötte be egy órán át az étert, amint a Haré Krisna mantrát énekelték. Mindannyiunknak az volt a meditációja: Uram! Ha Te is úgy akarod, kegyesen tartsd meg közöttünk e legifjabb szolgádat, a kis Padmát!

A műtét második órájától Sríla Sivaráma Mahárádzsa transzcendentális hangja olvasztott meg minden szívet. Bevonta az éneklésbe a gyerekeket, minden iskolásnak külön-külön előénekelnie is kellett a mikrofonba.

Végül aztán átadtuk a helyünket az újonnan érkezőknek, de elménkben továbbra is folyamatosan a kis Padmáért imádkoztunk.

Leave a Comment