»
S
I
D
E
B
A
R
«
Könyvosztó csillagok – 1. rész
2015 12 09 by premamoya
Könyvosztó csillagok

Könyvosztó csillagok

Az év végi lelkes könyvosztásba idén is bekapcsolódtak az általános iskolás gyerekeink és persze a tanáraik is könyvosztó csillagokként.

Minden héten egy napot a tanárok mennek ki Kaposvárra könyvet árusítani, szombatonként pedig a gyerekekkel együtt osztják a kegyet.

Az alsósok először Somogyvámoson kezdtek, mert itt mindenki nagy szeretettel fogadja őket. Szinte minden háznál kaptak adományokat, és így nagyon sok gyönyörű lelki témájú könyvet kiosztottak.

A felsősök Kaposvárra mentek, ahol nagyon szépen bemutatják az ottani embereknek a tevékenységeinket és az ősi szentírásainkat. Braja-mohana például több Bhagavad-gītāt is elosztott. Kavirāja, Dharmarāṇī, Rādhā-līlā és a többiek is kedvesen ajánlották a könyveinket és így általuk sok szép szentírás gazdára lelt.

A kis Premavatī vasárnap elment apukájával könyvet osztani. A sikeres nap végén este megkérdezte a szüleit, hogy “miért csak ilyenkor megyünk ki könyvet adni az embereknek, miért nem inkább egész évben?”

Ezekből a lelkesítő jelekből már most jól látszik, hogyan fejlődnek fokozatosan a jövő könyvosztó csillagai 🙂

 


2 hozzászólás  
Syáma-Mohita dd writes:
december 10th, 2015 at 06:22

nagyon lelkesítő 🙂 Jó nézni a képeket! 🙂 Remélem Gorangás matrica is volt Náluk. Küldtem a Gurukulásoknak. Megkaptátok? szolgátok: Syáma-Mohita dd

premamoya writes:
december 11th, 2015 at 12:32

A könyvek mellet a matricákat is nagyon lelkesen osztjuk. Köszönjük 🙂 sz pmd.

Hozzászólások

»  Substance: WordPress   »  Style: Ahren Ahimsa