»
S
I
D
E
B
A
R
«
Könyvosztó csillagok – 3. rész
2015 12 23 by premamoya
Könyvosztó csillagok

Könyvosztó csillagok

A tanáraink nem csak a gyerekekkel együtt mentek ki könyvet osztani, hanem azon kívül is, méghozzá komoly sikerrel!

A gyerekekkel szombatonként mentek ki a tanárok és még néha a szülők is könyvet osztani,, csütörtökönként pedig a tanárok külön is megmutatták, hogy mit tudnak. Olyan jeles könvosztók akadnak közöttük, mint Sulalitā mātājī, Dvaipāyaṇa prabhu, Nandinī mātājī és még sorolhatnám.

Dvaipāyanā prabhu azon kívül, hogy lelkesen részt vett minden alkalommal, idén a könyvosztásunknak szinte a teljes szervezési részét (könyvek felvétele, autók szervezése, csapatok beosztása, eredmények leadása, stb.) maga koordinálta.

Sulalitā mātājī nem bírta tovább türtőztetni magát, és az utolsó tanítási hétről elkérezkedett könyvet osztani. Méghozzá nem is akárhogy szerepelt! Kiváló könyvosztókat megszégyenítő kiemelkedő eredményekkel növelte az iskolánk hírnevét. Emiatt úgy tűnik, hogy a gyerekek kiváló példákat láthatnak maguk előtt, akiket a prédikálásban és a könyvosztásban méltán követhetnek.

Nagyon köszönjük mindenkinek (ovisoknak, iskolásoknak, tanároknak és egyéb segítőinknek) a Śrīla Prabhupāda Maratonon való dicsőséges részvételét és mindennemű támogatását! 🙂


Hozzászólások

»  Substance: WordPress   »  Style: Ahren Ahimsa