Könyvtárunk ékessége
Könyvtárunk ékessége

A Krisna-völgyi Könyvtár egy csodálatos angol nyelvű könyvsorozattal lett gazdagabb, amelyet egyházunk vezető lelkésze, Sivaráma Szvámí írt. A Krisna-völgy szent helyeit bemutató monumentális mű könyvtárunk ékessége lett.

Sivaráma Szvámí sok éven keresztül írta e művet, amely korábbi csodálatos írásai közül is kiemelkedik. A Krisna-tudat mozgalmának 7 célja közül az egyik megjelöli azt, hogy a hívek az Úr Krisna kedvteléseit idéző szent zarándokhelyeket hozzanak létre. E célt valósította meg lelki vezetőnk, aki közel 700 szent helyet jelölt meg Krisna-völgyben, s az ezekhez fűződő kedvteléseket foglalta össze e rendkívül emelkedett írásában.

A könyv külső megjelenése, a díszes kötés, a csodaszép illusztrációk is sugallják annak különleges lelki tartalmát. A nyolc kötetből álló sorozathoz azonban tartozik egy színes illusztrációkkal gazdagon díszített térképkötet is, amely az egyes zarándokutakat és az említett szent helyeket jelöli meg.

Még nagyobb élményt nyújt azonban az, ha ezeket a csodálatos történeteket a kedvtelések helyszínén tudjuk e könyvből elolvasni. A Krisna-völgybe látogató vendégek és zarándokok számára a legkiemelkedőbb szent helyeket gyönyörű szép pavilonokkal díszített pihenőhelyek és parkok jelölik, így lehetőséget nyújtva a lelki élményekben való még eksztatikusabb elmélyedésre.

A mű megrendelhető az alábbi honlapon keresztül: srsbooks.com

Mindenkinek eksztatikus olvasást kívánunk!

Leave a Comment