Közös szánkózás
Közös szánkózás

Govardhana-Lála is szeretett volna kimenni szánkózni, és mivel időközben elkészült az új mesébe illő szánja, ezért közös szánkózásra hívott mindenkit. Természetesen a gyerekek  azonnal riasztották a szüleiket, hogy nehogy kimaradjanak e nektári kedvtelésből.

Amikor a templom mellett összegyűlve megláttuk Govardhana-Lála új csoda-szánját, hát bizony tátva maradt a szánk a csodálkozástól. 😮  Ilyen ajándékra még talán Ő sem számított. Minden elismerésünkkel a tehenészek odaadását méltattuk, miközben e mesterművet dicsértük.

Rövidesen megérkezett Lála, gyorsan elfoglalta helyét  a szánon. A gyerekek is felpattantak szánkóikra, ami elé az apukáikat fogták be. Govinda-nandana prabhu vezette a két ökör vontatta szánt, Áryadéva prabhu pedig a kírtanát.

Végiglátogattuk Krisna-völgy falurészét, aztán pedig ellátogattunk a Tehenészetbe, ahol Govardhana-Lála kedvencei is megbámulhatták az új járművet. Úgy tűnt, hogy a csodálkozástól ők se tudtak szólni semmit.

Amikor visszaérkeztünk a templomhoz, Govardhana-Lála kedvesen szétosztotta a maha-édességeit a jelen lévő gyerekek, majd pedig a felnőttek között. Mit is lehetne még mondani? Egyszerűen csodálatos kedvtelés volt 🙂

One Thought to “Közös szánkózás”

  1. I think other website prritpeoors should take this site as an model, very clean and wonderful user genial style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

Leave a Comment