»
S
I
D
E
B
A
R
«
Krisna-völgy 20 éves kisfilmek – 4. rész
2013 10 19 by premamoya
Krisna-völgy 20 éves kisfilmek

Krisna-völgy 20 éves kisfilmek

A Krisna-hívők számára nem is lehet kérdéses, hogy Krisna-völgy lelke nem pusztán maga a közösséget is szolgáló épület, hanem a benne lakó Istenpár, Rádhá-Syámaszundara, az Úr Krisna és Örök Társa, Isten ún. múrti-formában, imádható formában való megnyilvánulása, amelyet beavatása óta töretlenül szolgálnak a hívek.

Akik az Úr Krisna közvetlen szolgálatát végzik
A Krisna-völgyben található templomban oltári imádatot csak a nagyon komoly testi-lelki sztenderdeket követő szerzetesek végezhetnek, az indiai tanítások, a Védákban fellelhető útmutatások szerint.


Egy szent hely története: 20 éves Krisna-völgy – DVD ajánló
A 20 éves Krisna-völgy rendezvénysorozat bárhol és bárki számára elérhető elemeként egy újdonsággal szeretnénk meglepni a Krisna-tudat filozófiája és kultúrája valamint életmódja iránt érdeklődőket.

A Krisna-völgy 20 éves jubileumi ünnepségsorozat keretében készítettünk egy közel másfél órás filmet, amely végigköveti e 20 esztendő eseményeit, legfontosabb történéseit, lépésről lépésre. Archív felvételeken láthatjuk a völgy fejlődését, a templomépület és Krisna-völgy épülését, kiteljesedését a kezdetektől, egészen napjainkig.

A teljes film megvásárolható az alábbi elérhetőségeken:

Email: vrdd@1108.cc

Tel.: 30/9-658-358

Cím: 8699 Somogyvámos, Fő u. 38.


Hozzászólások

»  Substance: WordPress   »  Style: Ahren Ahimsa