Lelki ajándékok 3.
Lelki ajándékok 3.

Az iskolások és a tanárok nem feledkeztek meg Krisna-völgy lakóiról sem, ezért a vasárnapi reggeli lecke után Kedvezményes Könyvvásárt rendeztünk az itteni étteremben.

Napokkal előtte már plakátokon és a reggeli leckék után hirdettük e kínálkozó lehetőséget, s többen jelezték is, hogy számíthatunk rájuk.

Eljött a nagy nap, és először szétosztottuk a feladatokat. Rádhá-lílá, Príti és Szudámá vállalták a hírvivők szerepét, akik mindenkit az étterembe invitáltak. Tulaszí, Tilakiní és Ramani lettek az eladók, Dharmarání pedig a raktáros, aki pótolta az asztalról elkelt kiadványokat. Dayitá vállalta a pénztáros szerepét, nála lehetett leróni az adományokat, Kavirádzsa pedig pénzváltóként várta ha netán valaki nagy címlettel érkezne. Így mindenki felkészült a könyvosztó kalandra.

A lecke után néhány perccel elkezdtek özönleni a vásárlóink, és alig győztünk válaszolni a kérdéseikre, illetve odaadni nekik a könyveket és a visszajárót. Voltak olyanok akik a Góvardhana-lála mosolya című kiadványunkból, vagy az Hémángí szakácskönyvből egyszerre többet is vettek.

Nagyon lelkesítő élmény volt mindenkinek. Egy óra elteltével lecsillapodott a vásárlók áradata, mi pedig boldogan mentünk haza, mivel sok lelki ajándék talált ismét gazdájára. 🙂

Leave a Comment