Lelki ajándékok 4.
Lelki ajándékok 4.

A tanárok kieszeltek néhány trükköt, hogyan tudnák növelni a lelki ajándékok számát.

Kiküldtem egy csomó sms-t az ismerőseimnek, hogy a héten tart még a Kedvezményes Könyvvásárunk. Vittem magammal az irodába is könyveket, és akikkel csak találkoztam, mindenkinek kínáltam a lelki ajándékokat. Akivel nem sikerült az egyéb teendőim miatt összefutni, azokat meg egyenesen a könyvtárba küldtem.

Eközben Krisna is belépett a képbe. Egyik nap Szulalitá mátádzsinak cseng a telefonja, és egy hölgy kéri tőle, hogy küldjön neki gyorsan postán egy nagy Mahábháratát, egy Bhagavad-gítát és egy Kúrma szakácskönyvet. Kérdi a hölgyet, hogy honnan jutott hozzá ehhez a telefonszámhoz, mire kiderült, hogy a Krisna-völgyi honlapról.

Pénteken, a világvégének hirdetett vészjósló napon az iskola tanárai felkerekedtek és elgurultak Kaposvárra, hogy néhány lelki ajándékkal lepjék meg az ottani kedves embereket. Amikor még éppen csak elkezdtük kipakolni a könyveket, megjelent egy hölgy, aki egy kis adományt nyomott egyikünk kezébe, és már rohant is tovább. Mivel Dvaipáyana prabhu tudott a leggyorsabban futni, ezért ő vállalta, hogy utoléri a hölgyet és egy könyvvel köszöni meg a kedvességét.

Szusilá mátádzsi megállított egy hölgyet, aki viszont nem akart könyvet venni. Visszafelé jövet véletlenül újra megállította őt, mire újra elment. Ám legnagyobb meglepetésre nemsokára visszatért, és vett egy kis könyvet, majd néhány perc múlva megint visszajött és vett egy nagyobb könyvet is.

Dvaipáyana prabhu találkozott egy férfival, aki először nem akart adományozni, de amikor megértette, hogy a behirdetett világvége a nyakunkon van, akkor úgy döntött, hogy most már úgysem érdemes tovább kuporgatni a pénzt, és vett egy kis könyvet.

Leave a Comment