»
S
I
D
E
B
A
R
«
Magyarmecskén jártunk
2011 06 17 by premamoya
Magyarmecskén jártunk

Magyarmecskén jártunk

Nemrégiben meghívást kaptunk Magyarmecskére, ahol a különféle kultúrák sokszínűségéről szóló rendezvénybe kapcsolódhattunk be.

A Mrigári színdarabbal kezdtük a fellépésünket. Annak ellenére, hogy volt néhány nehezítő körülmény (kicsi volt a színpad, csak az egyik oldalon volt a színpadra rendes feljáró, …) a gyerekeink nagyon szépen áthidalták ezeket.

A színdarab nagy sikere után Dvaipáyana prabhu szokásához híven a Hare-Krisna mantra éneklésére vette rá a kedves közönséget.

Ezután a fiatalok kérdések özönével árasztották el a gyerekeinket, akik igyekeztek mindenre pontos válasszal szolgálni. Olyannyira népszerűek voltak, hogy amikor a színpadon javában egy másik program ment, akkor is őket kérdezgették.

Ezidő alatt Krisna-mayi mátádzsí és Dvaipáyana prabhu az indiai vegetáriánus konyha felajánlott remekeivel (szamósza, halava) örvendeztették meg a résztvevőket. Ők is komoly sikert arattak.

A játszótéri trambulin misztikus módon magához vonzotta a gyerekeinket ,akik szemlátomást nagyon élvezték az ugrándozást 🙂

A program részeként még megnéztünk néhány népzenei bemutatót, majd részt vettünk a helyi tűzoltózenekar utcai  felvonulásán, ahol a gyerekeink Gauranga-matricákkal lepték meg a járókelőket.


Hozzászólások

»  Substance: WordPress   »  Style: Ahren Ahimsa