»
S
I
D
E
B
A
R
«
Országos Tudományos Diákköri Konferencia
2015 04 15 by premamoya
OTDK

OTDK

Az általános iskolánk igazgatója, Suśīla mātājī (Madarász Gáborné) sikeresen bejutott az Tudományos Diákköri Konferencia (TDK) országos döntőjébe!

A tanáraink által kifejlesztett Kalandnap elnevezésű alternatív pedagógiai módszer bemutatásával a TDK helyi fordulóin túljutva immár az országos döntő következett. Idén ezt a versenyt Sárospatakon, az Eszterházy Károly Főiskolán rendezték meg április 8-10 között. A Kaposvári Egyetem csapata egy külön buszt indított ez alkalomból. A döntőre érkezők különböző szekciókban mérhették össze rátermettségüket.

Mivel nagyon színvonalas előadások hangzottak el, ezért a döntőbizottságnak nem volt könnyű dolga, hogy rangsorolja a kiváló témákat. Ezért nagy eredményként könyvelhetjük el, hogy Suśīla mātājī a Kalandnap projekttel bejutott az országos döntőbe és a szakmailag kiemelkedő bírálók és közönség előtt sikeresen bemutatta azt. Előadása után többen gratuláltak neki, információkat kértek tőle Krisna-völgyről, sőt a zsűri elnöke is megígérte, hogy mindenképpen ellátogat hozzánk. Emellett nagyon jó személyes kapcsolatokat is sikerült megalapoznia.

 


Hozzászólások

»  Substance: WordPress   »  Style: Ahren Ahimsa