Ovis kirándulás
Ovis kirándulás

Néhány nappal ezelőtt az ovisok felpattantak kedvenc járgányaikra, hogy egy kirándulást tegyenek a Nandagráma melletti játszótérre.

Megérkezésük után eksztatikus játék vette kezdetét. Mindent ki kellett egymás után próbálni, megízlelve a különböző játékok örömét. Habár az oviban is van homokozó és markológép, mászóka, csúszda, meg hinta is, de az itteniek mégis nagy izgalmat váltottak ki bennük. Ezt a jelenséget csak azzal tudtuk megmagyarázni, hogy ezen a helyen szokott az Úr Krisna a tehénpásztor barátaival játszani. 🙂

Természetesen a legnagyobb sikert a körhinta aratta. Mivel ketten is elfértek egy kosárban, így egyszerre akár nyolcan repülhettek körbe-körbe. Vidám kacagásuk kifejezte áldásaikat mindazok felé, akik hozzájárultak e csodálatos játszótérhez.Bizonyára az Úr Krisna is ugyanilyen önfeledten játszott itt társaival és a bocikkal. Az ovisok megtalálták a Nandísvara-hegy oldalában rejlő barlangot, amit aztán birtokukba is vettek.

Miként a tehénpásztorfiúk önfeledt játékát az ebédidő és Yasódá mama közeledte szokta megállítani, hasonlóan történt ez az ovisokkal is, csak itt a nevelőknek jutott az a szerep, hogy visszaterelgessék az oviba a kicsiket. Észrevehetően több időbe került az út visszafelé, mint a játszótérre, de ennek nem a fáradtság volt az oka.

Megérkezve az oviba már kezdtek jönni értük a szüleik, akiknek lelkesen mesélték az izgalmas kirándulás különleges élményeit.

Leave a Comment