Pontvelem 3. helyezés!
Pontvelem 3. helyezés!

A Pontvelem általános iskolák közötti országos használt elemgyűjtő versenyében az idei évben is sikerült megszereznünk a 3. helyet!

Annak ellenére, hogy az idei tanévben jelentősen növekedett az iskolánk tanulóinak összlétszáma, még mindig sikerült megőrizni az országos 3-dik helyezésünket az egy főre jutó (ún. súlyozott) kategóriában. Ehhez persze idén sokkal több elemet kellett gyűjteni, ami nem volt egy könnyű feladat. A több száz kiló használt elem nagy része természetesen nem Krisna-völgyből jött össze, hanem a gyerekek egyéb nagyvárosokban élő családtagjainak segítségével.

A Díjkiosztó Ünnepségre jún. 5-én pénteken került sor Budapesten a Duna Palota (V. ker. Zrínyi u. 5.) egyik csodaszép termében, amire az iskola részéről egy tanár és két diák mehetett. Az idei évtől az elemgyűjtés mellett már elektronikai berendezések és alumínium italos doboz kategóriában is hirdettek nyerteseket. S azért, hogy a gyerekek ne unatkozzanak ez idő alatt, egy kiváló bűvész-bohóc szórakoztatta időről időre a gyerekeket (és a felnőtteket is 🙂 )

A harmadik helyezett 50.000 Ft-ot, valamint 10.000 Ft értékű Libri könyvutalványt nyert. Emellett sok szép Pontvelemes ajándék (elemgyűjtő táska, pénztárca, fejlámpa, stb.) került a csomagunkba, aminek a gyerekek nagyon örültek.

One Thought to “Pontvelem – Ismét országos 3. helyezés!”

  1. Tulasi Krisna d.d.

    Gratulálok mindannyiotoknak. Ennyivel is több lesz az újrahasznosítható anyag és ennyivel is kevesebbet szennyezzük drága Bumi devit,Földanyánkat.
    További jó gyűjtést kívánok!!!
    Szolgátok:Tulasi krisna d.d.

Leave a Comment