»
S
I
D
E
B
A
R
«
Pontvelem – országos 3. helyezés!
2014 06 11 by premamoya
Pontvelem - 3. helyezés !

Pontvelem – 3. helyezés !

Újra sikeresen szerepeltünk a Pontvelem általános iskolák részére meghirdetett használt-elemgyűjtő versenyén, melyben országos 3. helyezést sikerült elérnünk!

Két éve a negyedik helyet szereztük meg, de idén az egy főre jutó elemek mennyiségében (az ún. súlyozott kategóriában) sikerült egyet előbbre lépnünk. Nagy volt az öröm, amikor megérkezett a meghívó a Díjkiosztó Ünnepségre. Az alapján, hogy az iskolánkból ki gyűjtötte a legtöbb elemet, Németh Kavirádzsát és Rádhá-lílát küldtük fel egy-egy kísérővel, hogy átvegyék a nyereményeket.

A Díjátadó Ünnepségre a Millenáris-park melletti Európa-pont nevű épületben került sor. Ennek keretén belül az iskolák összesített eredményei után következett az egy főre vetített, ún. súlyozott eredmény, amiben mi is szerepeltünk. A nyereményünk 50.000 Ft értékű pénztámogatás, valamint 15.000 Ft értékű könyvutalvány, és sokféle egyéb apróság (Pontvelem elemgyűjtő táskák és strandlabdák). Végül egy ebédet is kaptunk, ahol a szervezők figyelmesek voltak velünk és vegetáriánus fogásokat is készítettek.

Nagyon köszönjük a gyerekeinknek ezt a szép helyezést, valamint azoknak a felnőtteknek, akik adminisztrálták az eredményeket, illetve egész évben lelkesítették a tanulóinkat!


Hozzászólások

»  Substance: WordPress   »  Style: Ahren Ahimsa