Suli buli
Suli buli

A téli szünet előtti Suli-bulink kiválóan sikerült!

Az általános iskolások délelőtt még utoljára közösen részt vettek a könyvosztásban. Eközben a középiskolás lányok Krisna-mayí dd és Susílá dd. vezetésével egy finom ebédet főztek. Jól esett a forró tea, a bableves és a házi barna kenyér mindenkinek. Ezután egy szép bhajan következett. Minden Suli-bulin szokás, hogy megajándékozzuk egymást. Mindenki előzetesen húzott egy nevet, és így mindenki adott és kapott is ajándékot. Most azonban előzetesen kellett mondani egy jó tulajdonságot arról, akinek adtuk a csomagot, míg a többieknek ki kellett találni.

Ezután következett a könyvosztó eredmények összesítése, amit Dvaipáyana prabhu olvasott fel. Több, mint kétszer annyi könyvet osztottunk, mint amennyit tavaly! Megnéztünk néhány lelkesítő kisfilmet a könyvosztásról és egy rövid angol nyelvű színdarabot is bemutattak a negyedikesek.

A program végét a Majláth-család által készített friss kürtős kalácsok édesítették meg. Minden gyermek kapott a vaníliás, kókuszos, kakaós, fahéjas édességekből egyet! Hálásan köszönjük ezt a kedves ajándékot nekik, amivel komolyan hozzájárultak a Suli-buli jó hangulatához!! 🙂

 

Leave a Comment