Szépül az ovink
Szépül az ovink

Szépül a Krisna-völgyi ovink, de mostantól már nem csak az ide járó gyerekek szülei által.

Korábban már adtunk róla hírt, hogy az ovis gyerekek szülei rendszeresen részt vesznek az épület takarításában, a tűzifa behordásában és a fűtésben, a környezet rendben tartásában, stb.

Egy pár hete azonban már nem csak a szülők szorgoskodnak itt, hanem a nőtlen szerzetesek is részt vesznek az ovi szépítésében. Mielőtt bárki elkezdené azon törni a fejét, hogy miként bukkant fel egy ilyen helyzet, leleplezem a titkot.

A nőtlen szerzeteseink minden héten egy alkalommal összeülnek, hogy egy tanácsadói csoporttalálkozó keretében erősítsék a lelki társulásuk minőségét. Idővel azonban annyira megnövekedett a létszámuk, hogy kinőtték a szobáikat. Rövid keresgélés után nálunk kötöttek ki, s néhány hete keddenként az ovi délutáni elnéptelenedése után nálunk tartják a gyűlésüket.

Mivel a találkozók végén mindig szoktunk segíteni közösen 10 percet a házigazdáknak, kedvesek úgy gondolták, hogy akkor az ovinak szeretnék meghálálni, hogy adtuk nekik a helyet. Ennek keretén belül a múlt héten például a játszóteret segítettek átrendezni, hogy a kisgyerekek még kényelmesebben használhassák. Most pedig egy kis járdaszakaszt javítottak meg, hogy ne kelljen eső után a sarat dagasztanunk.

Nagyon szépen köszönjük nekik a kedves segítségüket!

Leave a Comment