»
S
I
D
E
B
A
R
«
Talpraesett Gyerekek
2013 06 01 by premamoya
Talpraesett gyerekek

Talpraesett gyerekek

Tizenhetedik alkalommal került megrendezésre a Talpraesett Gyerekek országos verseny, aminek a döntőjébe iskolánk tanulói is bejutottak!

A versenybe 9-16 év közötti gyerekek jelentkezhettek, s így a felső tagozatosainkkal iskolánk is benevezett. Az elmúlt hetekben többször is kaptunk email-ben olyan feladatokat, melyhez szükség volt némi talpraesettségre. A változatos és izgalmas feladatok megoldását a visszaküldés során még fényképekkel is igazolnunk kellett. A beküldött anyagok alapján bejutottunk a legjobb hat csapat közé a döntőbe, ami május 26-án délután került megrendezésre Somogyszobon.

Minden csapathoz tartozott egy felnőtt kísérő is, a mi esetünkben Szusilá mátádzsít láttuk a legtalpraesettebbnek. A döntő három részből állt: egy kérdéssor kitöltéséből, egy 5 perces zenei bemutatóból és egy ügyességi versenyből. A zenei bemutatónk olyan nagy sikert aratott, hogy a Somogyi Hírlap cikkébe is ez került be képanyagként. Az ügyességi verseny feladatai között szerepelt egy szétvágott kép összeillesztése, célba dobás, ugrálókötelezés, krikett, stb.

Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk ebben a versenyben és bizonyíthattuk talpraesettségünket.

Talpraesett gyerekek


1 hozzászólás  
Attila writes:
június 1st, 2013 at 19:46

Krisna-völgyet Somogyvárra tenni Somogyvámos helyett, az elég nagy újságírói hiba.

Hozzászólások

»  Substance: WordPress   »  Style: Ahren Ahimsa