»
S
I
D
E
B
A
R
«
Téli örömök
2010 12 24 by premamoya
Téli örömök

Téli örömök

A két sikeres könyvosztó nap után megérkezett a várva várt hó. Szánkózás, hógolyózás, hóemberépítés, hólavina és hó-hegymászás szerepelt a téli örömök listáján.

Először a szánkózást próbáltuk ki. Az volt a szabály, hogy akik éppen nem a szánkóval siklottak, azok unaloműzőként megpróbálták eltalálni az utasokat. Na erre persze a szánkón ülők is felkészültek, és indulás előtt betáraztak hógolyóból, hogy viszonozhassák az “ajándékokat”.

A következő ötlet az volt, hogy a két csapat egy-egy “várat” (cserjést) vett birtokba, ahonnan hógolyókkal próbálták ostromolni a másik csapatot. Egy idő múlva a merészebbek kirajzottak a menedékük mögül, és egy huszáros hógolyó-rohammal bevették a másik csapat várát.

Miután a két csapat véglegesen békét kötött egymással, építettek egy termetes hóembert, s mivel még mindig voltak újabb ötletek, ki kellett próbálni a hólavina élményét is. A görgeteg egyre nagyobb lett, a végén már  tanári segítséggel tudott csak gördülni. Aztán végül tényleg elindult, és tényleg nem is tudta senki megállítani. Egy bátor facsemete vállalta el, hogy megakadályozza a még nagyobb katasztrófát, és útját állta a hó-óriásnak. Ekkor dicsőségesen megmásztuk a hó-hegyet, mire azonban sajnos véget ért a tornaóra.


2 hozzászólás  
Krisna-völgy » Blog Archive » Hóhegymászás Krisna-völgyben :-) writes:
december 25th, 2010 at 13:41

[…] Forrás és folytatás: Ökoiskola blog […]

Bánk Tibor writes:
december 26th, 2010 at 23:37

Tetszett Jó volt a csattanó a végén Harobol Bánk Tibor

Hozzászólások

»  Substance: WordPress   »  Style: Ahren Ahimsa