Kártyázz Prabhupádával!
Kártyázz Prabhupádával!

Nemrégiben beszámoltunk az általános iskolánk egyik érdekes fejlesztéséről, a Kártyázz Prabhupádával, amiből mostanra egy izgalmas játék született, melyet akár felnőttek is játszhatnak.

A Kártyázz Prabhupádával bejegyzés megírása előtt már megfogalmazódott a gondolat, hogy érdemes lenne a Sríla Prabhupáda életét bemutató kártyákból egy játékot fabrikálni. Ezt erősítették meg lelkes olvasóink biztató hozzászólásai is. Az Úr Krisna jelzéseként értékeltük ezt, s néhány hét leforgása alatt ki is jött a nyomdából a Kártyázz Prabhupádával! memóriafejlesztő játék.

A játék szabálya: Legalább ketten, de akár négyen-öten is játszhatják. A képekkel lefordított kártyacsomagból egy lapot húz az egyik játékos, aki a feliratot az ujjaival eltakarva csak a képet mutatja meg a szomszédjának. Ha a szomszéd játékos a kép alapján az ahhoz kapcsolatos dátumot, helyszínt és eseményt képes felidézni, akkor 3 pontot, amennyiben kevesebbet, akkor annak megfelelően 2 vagy 1 pontot kap. Ezután a  következő játékos húz egy kártyát, s az előbbi módon folytatódik a játék. Amikor a kártyák elfogytak, a játékosok összeszámolják a megszerzett pontszámaikat, és rögtön kiderül, hogy melyikük jegyzett meg minél több információt Sríla Prabhupáda életéből.

A fenti játékszabályon kívül másféléket is ki lehet találni. Ha valaki szeretné megosztani velünk másfajta játékszabályra vonatkozó javaslatait, akkor szívesen fogadjuk azokat a Hozzászólások résznél.

Ára: 1.108 Ft-tól adományokért

Leave a Comment