»
S
I
D
E
B
A
R
«
Új játszóterek
2012 10 10 by premamoya
Új játszóterek

Új játszóterek

A gyerekek nagy örömére nemrégiben új játszóterekkel bővült Krisna-völgy. Az egyik az ovinál, a második a az általános iskolánál, a harmadik pedig a tehénvédelmi központunknál bukkant ki a földből.

Az egyre növekvő gyermeklétszám és a korábbi fajátszótér elöregedett elemeinek lebontása ösztönzött arra bennünket, hogy megoldjuk ezt az igényt. Elhatároztuk, hogy több helyszínen fogunk játszótereket építeni.

Az első helyszín az ovi volt. Az ovisok nagy lelkesedéssel vették birtokba a faházikót, az ökrös szekeret, a láncos egyensúlyozót és a mókuskereket.

Az általános iskolához egy kalandpályát építettünk ki, amely a testnevelés órán is használható elemeket (kötélhíd, csimpaszkodó, gyűrű, mászókötél, nyújtó) tartalmaz. Ezt a játszóteret természetesen az ide látogató vendégek gyermekei is ki tudják próbálni.

A tehenészet mellé is elkezdtünk egy játszóteret, ami egy több funkciós elemet (torony, mászófal, csúszda, hinták), egy másik csúszdát és egy fedett pihenőpadot is tartalmaz.

A gyerekeink nagy-nagy lelkesedéssel vették birtokukba az eddig elkészült játszótereket. Kisebb kiegészítésekkel szeretnénk még a jövőben meglepni az itteni és a hozzánk vendégként érkező játékos kedvű gyerkőcöket.


1 hozzászólás  
Krisna-völgy » Blog Archive » Új játszótereket a gyerekeknek writes:
október 12th, 2012 at 19:02

[…] Forrás és folytatás: oktatas.krisnavolgy.hu […]

Hozzászólások

»  Substance: WordPress   »  Style: Ahren Ahimsa