Rādhā-kuṇḍa naplója 2.
Rādhā-kuṇḍa naplója 2.

Megjelent a Lāl Kiadó legújabb kiadványa, a Rādhā-kuṇḍa naplója című könyv 2. része!

Rādhā-kuṇḍa mātājī a lelki tanítómestere, Śivarāma Mahārāja kérésére 1998-tól kezdve – kisebb kihagyásokkal majdnem egészen – a lelki világba való sikeres eltávozásáig lejegyezte azokat a (gyakran eksztatikus) lelki élményeket, amiket Tulasī-devī, Vṛndā-devī és Rādhā-Śyāmasundara odaadó szolgálata által megtapasztalt és ebben a mindeddig titkos naplóban folyamatosan megörökített. Íme egy rövid részlet:

“Ma csoda történt! A mānasa-pūjāban imádott Uraim tulasī-füzéreket is kaptak. Śrīmatī Rādhārāṇī kezében is volt egy. Amikor kértem, hogy a bhoga-ajánláshoz foglaljanak helyet, akkor Kṛṣṇa leült, de Rādhārāṇī csak állt. Nem értettem, de aztán láttam, hogy a tulasī-füzért elfelejtettem kivenni a kezéből. S akkor… Śrīmatī Rādhārāṇī felém nyújtotta a füzért, hogy fogjam meg, amíg elfogadja a felajánlást! Hát ez az első közvetlen szolgálat, amit kaptam imádott Úrnőmtől!!!”

Śivarāma Mahārāja kérésére ezt a különleges, lelki élményekben gazdag önvallomást most elérhetővé tesszük a vaiṣṇavák számára, hogy mindenkit lelkesítsen és segítsen a Rādhā-Śyāmasundarához hazavezető lelki útján.

 

A 240 oldalas kiadvány megrendelhető az alábbi elérhetőségeken:

Email: [email protected]   vagy    [email protected]

Tel.: (30) 9-658-358

One Thought to “Új kiadvány – Rādhā-kuṇḍa naplója 2. rész”

  1. Syáma-Mohita dd

    csodálatos, köszönjük! 🙂

Leave a Comment