Újabb íjász siker!
Újabb íjász siker!

Újabb kiemelkedő sikerről tudunk hírt adni iskolánk tanulója, Tilakiní (Belme Bernadett) íjász pályáfutása kapcsán!

A Diákolimpia után a következő nagy megmérettetés az országos pályabajnokság volt. A döntőre összesereglettek a legjobb íjászok, hogy összemérjék tehetségüket. A verseny úgy zajlott, hogy párokban lőttek, és aki jobb eredményt ért el, az jutott tovább. Ezzel a módszerrel végül minden korcsoportban kiválasztották a legjobb három versenyzőt.

Innentől úgy folyt tovább a verseny, hogy a három lehetséges párosítás mindegyikében lőttek, és a legjobb eredmény szerint állították végső sorrendbe a dobogósokat. Ez a soklépcsős küzdelem azonban nagyon sok időt vett igénybe, s ezzel együtt alaposan kimerítette a versenyzőket. Látható a képeken, hogy a díjkiosztó ünnepségre jócskán sötétedés után került végül sor. Általános iskolás gyerekek ilyenkorra már rég aludni szoktak, nem pedig versenyezni.

Tilakiní eltökélt erőfeszítése egy dicsőséges első helyezést eredményezett. Úgy tűnik érdemes volt ennyi sok nehézséget vállalnia magára ezért a csodálatos eredményért.

Iskolánk másik tanulója, Bradzsa-móhana (Belme Szabolcs), Tilakiní öccse is indult az egy korcsoporttal fiatalabbak között, ahol a negyedik helyet érte el. 🙂

 

 

 

One Thought to “Újabb íjász siker”

  1. Tulasi Krisna devi dasi

    Kedves tanárok és tanítványok!
    Fogadjátok tiszteletteljes hódolatomat!Minden dicsőséget Srila Prabhupadának!
    Nagy elismeréssel olvastam Tilakini és Bradzsa-mohana dicsőségéről. Gratulálok kitartó,szorgalmas munkátoknak, Rámacsandra dicső szolgáinak lábnyomát követve.
    Sz: Tulasi Krisna devi dasi

Leave a Comment