Iskola: 30/931-2773 Óvoda: 30/540-8662[email protected]

Kézműves hét fiúknak

Kézműves hét

Június 29 – Július 1.

A projekt időtartama: naponta 9.00 – 13.00

 

Hétfő-szerda: 

Fiúk/lányok

A gyerekeknek lehetőségük lesz különböző művészeti tevékenységek kipróbálására. A foglalkozások között lesz korongozás, agyagszobrászkodás, , virágfűzés (ahogy a pujari-ban is csinálják),  turbán készítés, madáretető építése és különböző festészeti foglalkozások.

 

A felállás úgy fog kinézni hogy minden asztalnál lesz egy művészeti foglalkozás pl. lesz a fazekas asztal, festőasztal, ékszerkészítő asztal.
Egy asztalnál 5 fő ülhet majd le, ezért forgó rendszer lesz hogy minden gyereknek lehetősége legyen kipróbálni a különböző tevékenységeket. Más szóval minden órában/ másfél órában váltakozni fog, hogy ki melyik asztalhoz megy.

 

Miben lehet segíteni?

 

  • Kérjük, aki tud, a kertjéből hozzon virágot, hogy gyönyörű virág füzéreket tudjanak csinálni majd a gyerekek. 
  • Ha van régi fehér ágynemű, hozzatok, azt festővászonnak tudjuk használni.

 

Csütörtök:
A mai naptól a tanáraink elutaznak, így a gyermekek lefoglaltságát többek között szülői összefogással tudjuk megoldani. Köszönjük szépen a támogató szülőknek a segítségét.
Csütörtök és pénteken a fenti ok miatt nem lesz templomi ügyelet, kérjük, a családok a reggeli programon való részvételt egyénileg oldják meg!

 

Fiúk: 

A nagyfiúk Premamoya prabhuval ezentúl minden csütörtökön elmerülnek az olyan fiús önfenntartós tevékenységekben, mint a faszén égetés, vályogtégla és kenderbeton készítés, kenderpapír merítés, tintakészítés, stb. Kérjük, ezekre a foglalkozásokra olyan ruhában jöjjenek a fiúk, amiket nem sajnálnak, ha kimoshatatlanul összepiszkolódik :).
A kisfiúk programja még szervezés alatt.

Péntek: 

Fiúk: 

A fiúk a mai napon kirándulni mennének, ehhez várjuk a lelkes apukák támogatását, kíséretét. Kérem, nálam (Candra DD.) jelentkezzenek, akik ezen a napon tudnak segíteni egy kis közeli kirándulás kísérettel (pl.a farm körüli parikrama, vagy 7 tó).

Mindenkit szeretettel várunk