1. Nagykonyhás prasadam:

Ezt Srí Govardhana Lál prabhunál kell rendelni, nagykonyhás befizetéssel, havi üzemmódban. A naponta változó ebédigényeket a nagykonyha nem, vagy csak korlátozott mértékben fogja tudni ellátni, kérik ebben a megértéseteket!
Idén egyéni éthordós megoldás tud történni,  a tavalyi közös konténerbe szedés helyett, emiatt kérjük az éthordókat minden nap vigyétek be az átszedőbe 12:25-ig, melyen a gyerek neve is szerepel (ha testvéreknek együtt van, akkor az adagszám is legyen rajta). Srí Govardhana Lál prabhuék elkülönítik a gurukulások éthordóit, onnan fogjuk azt elhozni ebédig. Kérjük vigyétek haza minden nap az éthordókat az iskolából!
Az étkeztetési támogatás erre az opcióra felhasználható!

2. Otthoni prasadam:

Egyéni diéta vagy más okok miatt járható út. Ebben az esetben legkésőbb 13:00-ig a szülő behozza a teli éthordót az iskolába, beteszi a konyhába és kimegy. (Egyéb időben a szülő csak a meghatározott helyen és időben tartózkodhat az iskola épületében, kivéve, amikor behozza az éthordót).

Erre a verzióra az étkeztetési támogatás nem felhasználható!

3. Gurukulás gyerekmenü:

Idén szeptembertől lehetőség nyílik az eddigi opciók mellett egy harmadik választására. Iskolánk egyik alkalmazottja, bhn.Csonka Tünde készít gyerekmenüt, amit a honlapunkon keresztül van lehetőség megrendelni az azt választóknak.

Igénylésének feltételei:

  • heti menü lesz, melyre hetente csütörtökönként lehet leadni a rendelést a honlapunkon erre létrehozott felületen
  • a következő heti menü szerdánként fog felkerülni a honlapra
  • a fizetést előre, minden héten pénteken kell befizetni Jayasrí DD.-nél, melynek ára 500 Ft/gyerekadag
  • amennyiben nincs előre fizetés és heti rendelés elküldve, úgy nem számítunk arra, hogy ezt a lehetőséget szeretné valaki igénybevenni, így neki a másik 2 opció marad (bár ez korlátozott, hisz a Nagykonyha havi rendszerben tud főként működni)
  • betegség esetén a heti menü le lesz főzve, amit a szülőnek kell megoldani, hogyan jut haza a gyermekhez az iskolából
  • csak teljes heti menü rendelésére lesz lehetőség, 1-1 napira nem
  • 1 héten 1-féle menü lesz (nem lesz A és B variáció)
  • az esetleges ötleteiteket, amivel Tündi mataji kiegészítheti a menüt szívesen fogadjuk. Kérlek ezt emailban küldjétek el nekem legkésőbb szeptember 15-ig.
  • ezen menüt csak a gurukulás gyermekek illetve az iskola felnőtt dolgozóinak számára lehet igénybe venni, szülőknek, más családtagoknak nem, sorry 🙂
  • Erre a verzióra az étkeztetési támogatás nem felhasználható!

E gyerekmenüs rendszer már szeptember 7-től indul, kérlek aki ezt szeretné, a honlapunkon most kivételesen péntekig adjátok le a rendelést, és hétfőn fizessétek be Jayasrí DD.-nek. (Ezután már a fent is említett, csütörtöki rendelést, pénteki előre fizetést tudjuk elfogadni érvényes rendelésnek).

Related posts