Kedves Szülők!

Köszöntünk Benneteket a tavasz első hónapján! J

Pár fontos, márciusra vonatkozó infot szeretnék Veletek megosztani.

Mindjárt egy üdvözítő hírrel kezdünk: március 1-től Daivi-sakti DD. gazdagítja a tanári karunkat, jelenleg betanuló időszakát tölti a gurukulában.

Március 3-tól indul a szövő szakkör a lányoknak, Premamoya prabhuék műhelyében. Az eddig jelentkezett lányok 2 turnusban, 2 heti váltásban fognak menni. Márc.3-án 4.osztályosok, márc.10-én felsősök. A műhelybe iskolai fuvarral kerülnek a gyerekek, onnan lehet őket a szülőknek elvinni 4:15-körül.

Március 5-én mennek a fiúk tanulmányi kirándulásra Gopicandra prabhuékkal. Ennek részleteiről Gopicandra prabhu fogja tájékoztatni az érintetteket. Ami biztos, hogy ha nem lesz rossz idő (eső, hó, jeges szél), illetve kijárási tilalom, akkor délelőtt indulnának kb. 7.20 tól ebédig.

Március 10-én mennek oltásra a 7.osztályos gyermekek. Kérjük, erre a napra hozzák el magukkal az oltási könyvüket! Ugyanekkor visszük szűrővizsgálatra a 2.4. és 8.osztályos gyerekeket is. A fuvart az iskolából intézzük tanítási időben, előfordulhat, hogy kérünk ehhez Tőletek is majd segítséget, amelyet előre is köszönünk.

A március 12-én esedékes a síelési program, erről külön tájékoztatja Susila DD. az érintetteket.

A március 11-12-ére korábban tervezett nyílt napot a Covid helyzet miatt egy későbbi időpontra toljuk (A nyílt nap alkalmával van lehetősége a szülőknek betekinteni a gurukulás tanórákba). Erről időben kaptok még tájékoztatást.

Március 22-26.-ig ismét projekt hetünk lesz. Ezúttal a téma a Gaura-purnima, az Úr Caitanya Mahaprabhu megjelenése lesz. Ezzel kapcsolatban később jelenkezünk tudnivalókkal.

A hónap során lebonyolítjuk a jövőre esedékes egyenruhák rendelését is, ennek rendszere picit módosul a korábbiakhoz képest, erről majd külön emailt fogunk Nektek, amikor véglegesítődnek a részletek.

A Mozanapló elektronikus napló és ellenőrző alkalmazását tovább bővítjük, a hónap során kerülnek a szülők email címei visszaigazolásra és fogják majd megkapni a hozzáférést a gyermekeik jegyeihez. Ezzel kapcsolatban Susila DD. kommunikál Veletek közvetlenül.

Április 1-én (nem áprilisi tréfaként J) kezdődik a tavaszi szünet, aznap már nincs tanítás. A szünet április 6-ig tart, utána április 7-én jövünk először iskolába. A szünet alatt természetesen a szokásos módon, naponta 9:00-13:00-ig fogunk gyerekfelügyeletet tartani. Akiknek szükséges a szolgálatuk miatt, kérem jelezzenek az igényükről március 26-ig Radha-katha DD-nek külön.

Mindenkinek szép tavaszt kívánunk!

A Srí Prahláda Gurukula tanári kara nevében szolgátok, Candra Devi Dasi

Related posts