Kedves Szülők!

Reméljük, mindenkinek – de legalább a gyerekeknek – sikerült a tavaszi szünetben kicsit pihenni. Pár fontos, áprilisra vonatkozó infot szeretnék Veletek megosztani.

  1. Áprilisi munkarend:

Április 7-én, szerdán kezdődik a tavaszi szünet utáni tanítás. A tanítás online folytatódik április 16-ig, a megszokott módon.

A tervek szerint április 19-től az oktatás országosan visszatér az iskola épületeibe, tehát onnantól kezdve ismét jelenléti oktatás várható.

  1. Órarend:

Az online időszakban egy kis változtatás lesz a fiúk órarendjében: az alsós fiúk rajz órája pénteken 10:35-11:20-ig fog tartani, a felsős fiúké pedig 11:30-12:15-ig. Illetve a csütörtöki angol szakkörök nem lesznek megtartva.

Ami a jelenléti oktatás (április 19-től való) órarendjét illeti, a tervek szerint visszatérünk a bezárás előtti órarendhez, de mindjárt az első héten, tehát április 19-23-ig projekthéttel kezdünk a nyitást követően. A projetkhét témája a Fenntarthatóság lesz. Részletek kidolgozás alatt.

  1. Szülői visszajelzések:

Szeretnénk megkérni Benneteket, hogy az alábbi, rövid teszt kitöltésével jelezzetek nekünk vissza a legutóbbi online oktatási időszakról.

A tesztet itt lehet kitölteni, lehet névvel és név nélkül is, számunkra a lényeg, hogy releváns visszajelzéseket kapjunk Tőletek. Visszaküldési határidő: április 9.péntek

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyUTPrnA3T-w61sVI5lppIxEc14xrgRg-76pDoJ9PaPX8cbw/viewform

Köszönjük a figyelmet, reméljük, most, hogy már itt a tavasz, hamarosan jön a meleg is J

A Srí Prahláda Gurukula tanári kara nevében szolgátok, Candra Devi Dasi

Related posts