Olvasónapló

Mindenki folytassa, amit olvas. Bharat mondja fel, amit olvasott és küldje el.

Világi irodalom

A dráma  Tk. 226-229.o.  Olvasd el figyelmesen majd nézd meg az ötödikes tankönyvedben a görög színházról szóló részt. Kapcsolódó 230.o./ 1abc

Srimad Bhágavatam

Turisztikai brossura készítése. Először nézd meg a mintákat, hogy hogyan szoktak ilyeneket készíteni. Majd vegyél egy A4-es lapot és tervezd meg, hogy hogyan nézzen ki Dváraká Dháma vagy Dvárakápuri brossurája. A hely neve legyen a cím. Hajtsd ketté a papírt, az elején legyen a cím, majd a többi oldalon az alábbiak legyenek:

  1. A következő oldalon mutasd be Dvárakát, hogy miért különleges, miért érdemes oda elmenni. Az alábbi szavakat használd fel: gyönyörű, tiszta, pazar, fényűző, virágzó, Isten központú.
  2. Majd rajzolj néhány képet palotáról, szökőkútakról, parkokról, tavakról, piacterekről melyek a városban találhatóak és írj melléjük néhány sort.
  3. Majd tervezd meg az odautazást. Honnan indul a busz, vagy a repülő,vagy karaván, vagy hajó mennyibe kerül az út, hol fogtok megszállni, hol fogtok enni, és milyen épületeket fogtok megnézni. Ez az utolsó oldalra kerüljön.

Related posts