Tisztelt Intézményvezetők, Pedagógusok!
Bordás József zene-művész vagyok. Egyeztetve az EMMI Oktatási Államtitkárságával írom levelem. Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy az alábbi levelemet szíveskedjenek továbbítani a pedagógus kollégák felé.A Házhoz megy a Zenede Oktatási Centrum művészei, szakmai vezetésemmel készített egy 10 részből álló sorozatot a könnyűzene fejlődésének történeti bemutatásáról. Az érintett tárgyak az ének-zene, zeneirodalom, zenetörténet, szolfézs és az osztályfőnöki órák. A felhasználás elsősorban 8-18 év közötti gyermekeknek ajánlott online és normál iskolai oktatás keretében egyaránt a jelen és a jövőbeli tanévekben. Az oktatósorozat a jelen pedagógiai programok, tanmenetekhez kapcsolódik és azt kiegészíti fakultatív módon.
A Házhoz megy a Zenede oktatófilm előadása, a Nemzeti Kulturális Alap és az Emberi Erőforrások Minisztériumának kiemelt támogatásával jött létre, és a  Petőfi Irodalmi Ügynökség együttműködésével.A témával kapcsolatos munkásságomért, 2021. március 15-én Dr. Áder János Köztársasági elnök úr ,Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesített. Referencia: http://bordasjozsef.com/dijak

Tisztelt Pedagógus Kollégák!
A Házhoz megy a Zenede Oktatási Centrum művészei, Bordás József vezetésével készített egy 10 részből álló sorozatot a könnyűzene zene fejlődésének történetéről. Az oktatósorozat célja, hogy segítse az online ének-zene órák megtartását és 8-10 perces kisfilmekkel közelebb hozza a gyermekeket a könnyűzene tanulásához, annak történeti megismeréséhez. A teljes sorozat ingyenesen megtekinthető, átvehető a link bemásolásával: https://youtube.com/playlist?list=PLTjY_662-fOYp4NIC7lxw228nrzEb7HIu
Javasoljuk, hogy egy adott rész levetítése után a videó tartalmát csoportos online óra keretében beszéljék meg és a szaktanárok saját gondolataikkal, élményeikkel bővítsék ki. A pandémiát követően az előadás színházban, művelődési házakban való országos turnéja folytatódik. 
Az online oktatóanyaghoz ingyenesen jár egy pdf. segédanyag amiben részletesen, taglalva van a program és a tanároknak a témakörökhöz kapcsolódó kérdéseket és a hozzá tartozó válaszokat  ajánlunk az oktatáshoz. Az ingyenes mellékletet igényelheti a [email protected] címen. 
http://bordasjozsef.com/hazhoz-megy-a-zenede/online-oktatas
Lehetőség van az előadást a nyári táborokba és a 2021-2022-es tanévre igényelni a mindenkori hatályos szabályok betartásával. 
További információkért, segédanyagokért keressék Bordás József művészeti vezetőt +36309756843 [email protected]
Kérem szíveskedjen megírni milyen szakos és  a várost, illetve az intézmény nevét. Köszönöm szépen. Üdvözlettel
             Bordás József     
              dob-művész
 Artisjus-díjas zenepedagógus       Dob Mánia Tábor művészeti vezetőjeA Magyar Jazz Szövetség alelnöke

                    Jozsef Bordas     
               drummer, educator
Vice-President in Hungarian Jazz Federation

telefon: 0630-9756-843
e-mail:[email protected]
Web: http://bordasjozsef.com/
http://dobmaniatabor.hu/

Facebook:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001590708469&sk=info
Instagram: https://www.instagram.com/dobmaniatabor/

You Tube: 
http://www.youtube.com/results?search_query=Bord%C3%A1s+J%C3%B3zsef&aq=f

Related posts