Havi Varna képzések 2022.február

Februárban kisebb szünet után folytatódnak a varna képzések! A Covid helyzet miatt rövidebb ideig szüneteltettük iskolánkban a tervezett varna képzéseinket, februárban azonban folytatjuk őket, igaz, nem a megszokott mederben, hanem házon belül maradva. A februári tervezett témák a következők: Február 7./8.:5-9.Lány: Időmenedzsment kurzus5-8.Fiú: Időmenedzsment kurzus Február 14/15.: Pályaorientációs projekthét Február 21/22.:5-9.Lány: Tanulási stílusom 5-8.Fiú: Tanulási…

Tovább

2022.02.07-25. Vizuális kultúra 5-8.F.

Megismerkedünk a Vastu alapjaival. Elkészítjük a Vasztu térképet, majd egy saját alaprajzra (iskola, saját otthon) rátesszük azt, megnézzük, hol mi lenne ideális a házban, mi nincs jó helyen. Feladat: saját házterv a Vastu alapelveinek megfelelően.

Tovább

2022.02.07-25. Hon- és népismeret

A következő alkalmakkor a hagyományos védikus táplálkozásról beszélgetünk, mely az ayurveda útmutatásain alapszik. Beszélünk kicsit az éghajlati viszonyokhoz, évszakokhoz és a testtípusokhoz alakult táplálkozás fontosságáról. Az alábbi cikket fogjuk átbeszélni, illetve kitöltjük a dosa teszteket. https://jogapont.hu/ajurveda/ Feladat: saját dosa teszt és ételek listájából összeállítani a egy saját, személyreszabott heti menüt.

Tovább