30/9312773[email protected]

Heti ebédrendelés

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha bármi ebéddel kapcsolatos kérdés felmerül amire a GYIK nem adott választ, kérünk, Jai Sri matajihoz forduljatok reggel 8.00-14.00 között.

GYIK, vagy Jai Sri dd reggel 8.00-14.00 között

Az ebédet H-P lehet befizetni a következő hétre 8.00-14.00-ig a gurukula titkárságon Jai Sri matajinál (pl. ha február 7-én hétfőn befizetem az ebédet 5 napra, akkor azt február 14-18-ig fogja a gyermekem megkapni.)

Névvel és aznapi dátummal ellátott borítékban Jai Sri dd asztalára le lehet tenni a pontos összeget.

Ha nem lett befizetve az ebédet péntekig, akkor a gyermek a következő héten sajnos nem fog tudni kapni az iskolai ebédből. Ebben az esetben kérünk, gondoskodjatok számára megfelelő ellátásról.

Ha a gyerek megbetegszik, vagy nem tud jönni olyan napon iskolába amikor be van fizetve, akkor az ebédet:
-A megfelelő gurukulából (elefántos, új épület vagy lány épület) 13.30-14.15 között éthordóban el lehet vinni, melyet az ebédeltető tanár kioszt, és kiad a szülőnek. FONTOS: ha a hiányzó gyermek éthordója nincs ott legkésőbb 13:30-kor, nem tudjuk garantálni, hogy jut neki ebéd (nem tudjuk, hogy le lett-e mondva vagy sem).
-Előtte való nap délutánig le lehet mondani az ebédet, és a befizetett nap(ok) átkerül(nek) a következő hétre.

A Gurukulában az ebéd lemondási határideje péntek este, vagy legkésőbb előtte való nap délután 16.00, melyet Jai Sri matajinál lehet megtenni.