Feltöltési útmutató

Kedves Bhakták!

A feltöltésekkel kapcsolatban kérlek az alábbi szempontok alapján járjatok el!

Képek, fotók minősége: 

A képek és csatolmányok legyenek olvashatóak és élesek. A befotózás mellett vannak ingyenes Scanner App-ek amik ezt megkönnyítik.

Tantárgyak:

A különböző tantárgyakat különálló fájlban töltsétek fel a drive-ba, az osztályok megfelelő mappáiba, Word vagy google docs formátumba, ne pdf-ben.

Ami nem kerül bele a megfelelő mappákba, az lehet, hogy elkerüli az adminok figyelmét, és nem lesz feltöltve a honlapra 🙁

Kérünk Benneteket, hogy hetente egy tantárgyból 1 fájlba írjatok bele minden “altantárgyat” is, megfelelően tagolva. Illetve 1 közös bejegyzésben legyenek a személyreszabott névreszóló feladatok is azonos csoporton belül.
Tehát ne legyen külön bejegyzésben pl. Syama-rasa, Sringara, hanem 1 bejegyzésben legyenek csoporton belül.

Feltöltés határideje:

A következő heti anyagokat kérlek szerda estig, (de legkésőbb csütörtök reggelig) töltsétek fel, hogy nekünk is legyen időnk szép posztokat létrehozni a weboldalon. 🙂

Ha valamilyen oknál fogva ez később történik, kérlek jelezzetek Candrának vagy Radha Kathának, hogy mikorra várható! Nekik is kell a szülőket menet közben értesíteni a változásokról…

-Kérjük, hogy heti dátumozással tegyetek fel bejegyzéseket, és 1 hét anyaga az 1 dokumentumban legyen fent.
Ha videó is van, akkor azt is beékeljük oda.
Célszerű a több órai anyagokat megjelölni, ahogy többen is ezt tettétek (1.óra:…, 2.óra:…), vagy ha külön témakör, altantárgy, mint (pl. magyaron belül nyelvtan, írás, fogalmazás), akkor azt kiemelve a szövegen belül megjeleníteni.
Ezekre amiatt van főleg szükség, mert egyre több lesz a bejegyzés a drive-on is és a honlapon is, és szeretnénk, hogy áttekinthető maradjon a későbbiekben is

Videók feltöltése

A videókat ( ezeket célszerű fektetett állásban felvenni, nem hosszában ) az iskola youtube csatornájára (  https://youtu.be/3H_4ifEXLDo ), minden egyebet pedig a google drive-ra töltsetek fel. ( https://youtu.be/ypWOrkF0OOs és https://youtu.be/KlWk4oHE5X4 )

Ezekhez a belépési azonosító és jelszó megegyezik. 

Belépési azonosító/email: [email protected]

jsz: SriPrahlada108

Tehát kérjük, videókat senki se tegyen fel a drive-ra!

Feltöltött anyagok megnevezése

Az eddigi tapasztalatok alapján nagy segítség a rendezésben, ha a tananyagokat és videókat a következőképpen címezzük: 

dátum + cím + tantárgy kód + osztálykód
PL: márc23-27 Szótagolás Magy6L

Ezek alapján 

osztályok: 1, 2L, 2F, 3L, 3F, 4, 5L, 5F, 6L, 6F, 7
tantárgyak: Magy, Mat, Tör, Ang, Fiz, Kém, ÉB, Szan, RT, Vir, Hon, Föld, Bio,Tis, Sló (vagy valami hasonlóan felismerhető)

  • Ha ugyanaz az anyag több osztálynak is szól, kérlek jelezzétek ezt a dokumentum címében (pl: 5FL, vagy 567FL), vagy a dokumentum elején vastagon szedve.
    Ebben az esetben kérjük ne másoljátok be minden egyes osztály mappájába, hanem csak egy osztályéba.!Az adminok ezt fogják látni, és bemásolják a honlapon a többi osztálynak is.

A feltöltések megjelenése a honlapon

Péntek délben élesbe mennek fel az anyagok a honlapra, a szülőket 2 után várjuk böngészni. Így 12:00-től 14:00-ig van módotok megnézni az anyagaitokat, és jelezni, ha valamit korrigálnunk kell rajta.

  • Radha-katha dd tölti fel az 1., 4., 5., 7. osztály anyagait, és az összes angolt.
  • Raghava d. a matekokat
  • Candra dd. pedig a 2., 3., 6., osztályos anyagokat, a tesi videókat, és a rajzokat, így ezekkel a tárgyak feltöltésével kapcsolatos észrevételeiteket velük beszéljétek meg!
  • Ha a feltöltések esetén valamilyen új, eddig nem használt formátumot szeretnétek alkalmazni, előtte mindenképp konzultáljatok erről Radha-katha dd.-vel! Lehet, hogy az újítás kreatív, és jobban szemléltet, de nem biztos, hogy kompatibilis a mi rendszerünkkel, vagy túl körülményes azt használni, feltenni, stb. 

Köszönjük szépen az együttműködéseteket!

Szolgáitok, az adminok (Radha-katha dd., Candra dd.)

Hasonló bejegyzések