1. Iskolai tartózkodási rend a szülők számára

1 hete elindult ténylegesen is az iskola, mely idő alatt minden gyermek megszokta az új helyét, padját, polcait. Mostanra azonban már többnyire berendezkedtek a gyerekek, így életbe tudjuk léptetni, amit a Házirend kapcsán is írtunk, hogy a szülők korlátozott időben és helyen jöhetnek csak a gurukula épületébe. Az iskolában való tartózkodási szabályainkat a vírushelyzet most hivatalos előírássá is tette: a jelenlegi hatósági előírások szerint szülők nem tartózkodhatnak az iskolák épületeiben!

A gyerekek betegsége esetén bejöhetnek a szülők a tanulnivalóért du.3-4-ig a váróig (a lányépületben a földszintig) és onnan elvihetik az odakészített könyveket és kiírhatják a füzetbe beírt leckét. Kérjük ekkor a szájat eltakaró maszkok viselését!

Célszerű a betegség elején az összes tankönyvet, amit használnak hazavinni, utána esetleg igény szerint a csoportvezetők csak befotózhatják a tanulnivalót, hogy ne kelljen emiatt bejönni, de ezt velük külön kell egyeztetni. Addig lehet a váróban tartózkodni, amíg ezt összeszedik, ennél tovább várakozni nem lehet az iskolában. Reméljük zavartalan lesz a tanulnivalók összeszedése! Esetlegesen előforduló hiányos beírás miatt kérjük a szaktanárokat vagy azok hiányzása esetén a gyermekek csoportvezetőit keressétek!

Az éthordókat az új épületben kérlek a központi iroda ajtón belépve tegyétek oda az üres polcra, onnan majd el tudják vinni azt. A régi épületben pedig ha a gyerekek nem tudják behozni, akkor a tanári előtti kispolcokra tudjátok tenni őket.

Kérjük továbbá, hogy egyéb iskolai tanulást érintő témákban a tanárokat az előzőleg is kiküldött, előre telefonon egyeztetett fogadóórákban keressétek, hisz egyéb idejük szorosan be van osztva.

A fogadóórák időpontjait korábbi levelemhez már csatoltam, de ezen a linken közvetlenül is láthatjátok a honlapunkon: (Tanárok elérhetőségei gomb a Szülőknek oldalon).
https://oktatas.krisnavolgy.hu/elerhetosegek

Hasonló bejegyzések