Kedves Kolléga!
Örömmel hívjuk a „Milyen iskolát? Beszélgetések pedagógiáról, reformról, demokráciáról” c. sorozatunk első találkozására!
Időpont: március 11., péntek 15.00-17.00
Vendégünk Ercse Kriszta oktatáskutató.Előadásának címe: „Állítás: Az egyházi pedagógia a hit gyökereit tekintve a progresszív, konstruktivista oktatás zászlóvivője lehetne. Kérdés: Vajon miért? És vajon miért nem az?”
Az előadást műhelybeszélgetés, majd plenáris beszélgetés követi. Az előadó nevében kérjük, szánjon néhány percet arra, hogy előzetesen válaszol néhány mondatban a témához feltett négy kérdésre ezen az űrlapon, március 6., vasárnap estig.
A találkozás Zoom-linkje: https://us02web.zoom.us/j/85794664747

A programot a Felekezeti Közoktatási Intézmények Dolgozóinak Szakszervezete (FeKIDoSz) budapesti csoportja szervezi.

(A folytatásban Gloviczki Zoltánnal, az Apor Vilmos Katolikus Főiskola rektorával, az Oktatási Hivatal korábbi elnökével találkozunk április 1-jén. Előadásának címe: 3D diagnózisom az iskoláról – belülről, felülről, kívülről. Utána júniusig Szűcs Tamás, Knausz Imre és Fóti Péter lesz a vendégünk. A programokról külön meghívó megy majd.)
Kérjük, továbbítsa ezt az e-mailt minden olyan kollégájának, aki érdeklődhet a program iránt, saját tantestületében és másutt is! Elsősorban egyházi iskolák tanáraira számítunk, de a program nyitott minden érdeklődő számára.(Facebook esemény itt)

Találkozunk az online térben!
Üdvözlettel:
Posta IstvánPiarista Gimnázium, Budapest

Hasonló bejegyzések