Kedves Bhakták!

A Tanévnyitó ünnepséget augusztus 31.-én, hétfő reggel, 7:20-tól tartjuk meg a nagysátorban. A Deity greeting után szeretettel várunk ott mindenkit.


A gyerekek a reggeli programra már az egyenruhában érkezzenek, ez alól kivételt képeznek a lányok, akik táncolni fognak. Ők a táncos száriban jöjjenek, kifestve, felékszerezve. A tánc után átöltöznek az egyenruhájukba, ezért kérjük, azt is hozzák magukkal.

A fiúk kántálni fogják a Harer náma eva kevalam versikét, illetve a Siksastakamot, amit a bhajan héten gyakoroltak. Ehhez itt lesz nekik a Templomi énekeskönyv, amiből az utóbbit olvashatják azok, akik még nem tudják teljesen kívülről. Addig is van még néhány nap gyakorolni.


A felajánlás programponthoz kérlek, hozzátok magatokkal a vásárolt iskolai eszközöket és azokat fogják felajánlani Rádhé-Syámának!

A program után igény szerint délelőtt gyerekfelügyeletet tartunk, az igényeket Jayasrí DD.-nek jelezzétek legkésőbb aug.28-ig.

A program

7:00 Guru puja Kirtan (Templomszoba)
7:25 Bhakták, vendégek köszöntése (a program innentől a nagysátorban folytatódik)
7:30 Lecke
8:00 Tánc (Mukunda)
8:10 Fiúk kántálás (Harer náma, SIksastakam)
8:20 Éves beszámoló, adományozók, segítők köszöntése
8:50 Bhajan (Fiúk)
8:50 Középiskolások beszámoló, kisfilm
9:00 Leendő gurukulások átadás, átvétel ceremónia (elsősök, újak: Gopinatha, Gaura, Gauri, Malini?, Kamala, Rupa, Lalita, Gopal)
9:10 Első betű ceremónia (elsősök: Gaura, Gauri, Gopinatha)
9:20 Gyerekek elismerése a tanulmányi eredményekért
9:30 Tanszerek felajánlása
Program vége, elköszönés a vendégektől, bhaktáktól

Várunk Benneteket az évnyitón!
szolgátok, candra Devi Dasi

Hasonló bejegyzések