1. Varna szombatok

Szeptember 19.: a fiúkkal Premamoya prabhu lesz a gurukulában, a lányok Sukhayanti DD.hoz fognak menni az Önfenntartás osztályhoz Ratival.

Szeptember 26.: fiúk-lányok Premamoya prabhuval lesznek a gurukulában.

Októbertől az 5-6.osztályosok a normál menetben, közösen vesznek részt a varna szombatokon, viszont a 7-8.osztályosok már specializálódnak olyan tevékenységekre, amelyet az eddigi tapasztalatuk vagy elképzelésük alapján választanak. Ehhez első körben szeretnénk megtudni, mi az a 4-5 terület a farmon, ahova szívesen mennének a gyerekek szombat délelőttönként. Lehetőség szerint ezek alapján állítanánk össze nekik az éves varna szombat terveiket. Ehhez csatolok egy kérelem nyomtatványt (ezt Jayasrítól is kérhetitek előre nyomtatott formában), melyen egy lista is szerepel a farmos osztályokról. Kérjük, ezt kitöltve szeptember 25-ig a gyerekekkel átbeszélve juttassátok vissza Jayasrí DD.nak a központi irodába.

Ha valakinek van ezen kívüli egyéni varna-képzés terve vagy iránya a gyermekére nézve, azzal személyesen egyeztessünk erről, kérem keressetek engem ezügyben!

A szóban forgó 7-8.osztályos gyerekek: Suvrata, Bala-Gopál, Bharat, Vedanta, Anna-veda és Nisa.

Emlékeztetőül: a varna szombatokon való részvétel a felsősök számára kötelező, a hiányzást a szülők a rendelkezésükre álló 15 nap szabadon felhasználható igazolásból tudják megoldani. Kérjük, a tervezett hiányzásokat előzőleg jelezzétek nekem írásban (viber, email), hogy tudjak jelezni a befogadó osztálynak, hány főre számítsanak. Szerencsére egyre bővül a szülők és gyermekek száma, viszont így már sokkal nehezebb egyenként megkérdezni mindenkit, hogy jön-e a varna szombatra, számítok kedves együttműködésetekre, hogy jeleztek nekem minden héten csütörtökig, ha a gyermeketek nem jönne.

Hasonló bejegyzések